Maan engineering
1.
Infeed Station 1

Na de invoer met de automatische laadarmen wordt de substraatbaan opgepakt door het infeed station dat de baan stuurt en de baanspanning in de overige processtappen meet en regelt.

2.
Infeed Station 2

Na de invoer met de automatische laadarmen wordt de substraatbaan opgepakt door het infeed station dat de baan stuurt en de baanspanning in de overige processtappen meet en regelt. In dit station vindt ook de corona voorbehandeling plaats ter verbetering van de hechting van de silicone coating.

3.
Silicone Coating Station

Het Maan Silicone Coating Station is ontwikkeld voor het zeer nauwkeurig aanbrengen van silicone coatings op papier en folie. Door middel van een innovatieve inerte gaskamer in combinatie met een UV lamp worden de coatinglagen extreem net en snel uitgehard.

4.
Hotmelt Coating Station

Het Hotmelt Coating Station brengt op hoge snelheid hoogwaardige hotmelt coatings aan op papier en folie. Het makkelijk wisselen van coatingdikte en coatingpatronen maakt het Hotmelt Coating Station breed toepasbaar. Het gecontroleerde lijmproces rondom het station resulteert in de hoogste coatingkwaliteit en het beste eindproduct. OPTIE: HYBRID coating station

5.
Lamination Module

Lamination Module voor het op elkaar lamineren van beide materialen.

6.
Rewind Station

Materiaal wordt opgewikkeld. Voorzien van automatische laadarmen

Lamination Coating Line

Innovatieve hotmelt en silicone coatinglijn voor de productie van zowel linerless als laminaten.
 
Meer weten?

Meer informatie ontvangen over de onze Sheet-2-Sheet oplossingen? Laat hier uw gegevens achter.