Label Industry

Label Industry

Maan Engineering is al twintig jaar specialist in Coating & Converting Equipment en weet welke eisen de markt stelt aan het eindproduct. Dit leidt tot machines en labelmaterialen die perfect aansluiten bij de vraag van de labelproducent, namelijk machines van hoge kwaliteit die zorgen voor een constant en stabiel productieproces. En daarmee ook voor hoge productiviteit en hoogwaardige output: het beste labelmateriaal.

Gebruiksvriendelijk en toekomstgericht
Het Hotmelt Coating Station en het Silicone Coating Station kunnen stand-alone worden ingezet, maar ook als basis voor bijvoorbeeld de Linerless Coating Line, Lamination Coating Line en de Hotmelt Coating Line. In samenwerking met vaste internationale partners kan de coating equipment in uitgebreide print- en converting lines worden ingepast. Data en live monitoring zijn een must in de markt en vormen dan ook een belangrijk onderdeel van onze machines. Dit maakt het mogelijk de ROI voortdurend te monitoren. De gebruiksvriendelijke bediening stelt elke operator in staat het productieproces te optimaliseren voor het allerbeste resultaat.

De technische oplossingen van Maan Roll-2-Roll zijn het resultaat van een ontwikkelproces van 5 jaar en maar liefst 40 jaar kennis en ervaring op het gebied van silicone- en hotmeltcoating. De stations en machines hebben hun kwaliteit inmiddels meerdere keren bewezen in de praktijk. Als label- of etikettendrukkerij hebt u de mogelijkheid om onze modules inline te plaatsen, direct achter de bestaande drukpers. Daarnaast kunt u de modules voor linerless en laminaat als stand-alone machine opstelling inzetten. Ofwel u integreert de losse stations in een bestaande drukpers.
Maan Engineering presenteert High-Speed optie tijdens Labelexpo
Maan Engineering presenteert High-Speed optie tijdens Labelexpo

Eerde kondigde Maan Engineering de lancering aan van haar innovatieve HYBRID coating technologie tij...

Lees meer >
Maan Engineering lanceert HYBRID coating technologie
Maan Engineering lanceert HYBRID coating technologie

Op Labelexpo 2017 kunnen bezoekers voor het eerst kennismaken met de nieuwe HYBRID technologie op de HYBRID Lamination Coating Line van Maan Engineering, een coating line waarop zowel laminaat als linerless labels geproduceerd kunnen worden. Deze unieke H...

Lees meer >
Alle berichten >