Building & Construction Industry

Building & Construction Industry

Gecontroleerd en gedoseerd lijmen met Maan Sheet-2-Sheet

 
Met de Maan Sheet-2-Sheet machine opstelling kan elk vlak paneel of materiaal enkel of dubbel worden voorzien van een gedoseerde PUR hotmelt lijmlaag. De onderdelen zijn ook los verkrijgbaar voor integratie in een bestaande opstelling.
 
De Sheet-2-Sheet machine bestaat uit de volgende essentiële onderdelen:
 

Drum Melter

De Maan DM20 en DM200 zijn luxe uitgeruste (PUR) hotmelt drum melters voor nauwkeurige “Melt-On-Demand” toepassingen in de Coating Converting-, Textiles-, Non-woven-, Film-, Product Assembling- en Automotive industrie. De drum melters zijn standaard uitgerust met een intelligent besturingssysteem met bedieningspaneel. De intelligente en functionele besturing ontzorgt de gebruiker en resulteert in een breed inzetbare lijmverwerkingsmachine. Daarnaast staan de Maan drum melters voor betrouwbare prestaties en een veilige werkomgeving. De combinatie van deze eigenschappen resulteert in een gecontroleerd en gecontinueerd lijm- en productieproces. 
 

Roller Coater

De Maan Engineering roller coaters zijn (PUR) hotmelt Roller Coaters van uitstekende kwaliteit. Met de roller coaters kunnen vlakke materialen, flexibel of stijf, probleemloos worden voorzien van een nauwkeurig gedoseerde lijmlaag. De roller coaters zijn zeer geschikt voor de verlijming van materialen in de Coating Converting, Textiles, Non-woven, Film, Product Assembly en Automotive industrie. De Maan Engineering roller coaters zijn standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke touch-screen besturing. Het functionele ontwerp van de machine zorgt, naast dat het wisselen van de walsen eenvoudig is, voor een eenvoudig en veilig productieproces. De Roller Coaters zijn het antwoord op uw lijmvraagstuk.
 

Laminating Index Station

Lamineren van materialen zoals hout, schuim, aluminium en plastic wordt mogelijk met het Maan Lamineer index-station. Op een eenvoudige manier kunt u laminaat op een belijmd substraat aanbrengen. Het Lamineer index-station van Maan is geschikt voor enkelzijdig en dubbelzijdig lamineren en kan zowel in een bestaande productiestraat worden geïntegreerd als los worden ingezet.

De lamineer machine is gebouwd uit een stevige stalen constructie. In combinatie met deze stevige constructie en zorgvuldig geselecteerde en ontwikkelde componenten wordt een lange levensduur en betrouwbaar productieproces gegarandeerd.
 

Rotary Laminating Press 

De Maan Rollenpers en Maan Vlakpers zijn de twee perssystemen uit het assortiment van Maan Engineering. De perssystemen zorgen voor een betrouwbare lijmverbinding door het aandrukken van twee of meerdere onderdelen. De vlakpers is hydraulisch gestuurd en drukt de verschillende platen op alle plekken even krachtig en voor een bepaalde tijd aan. De ideale platenpers voor het toepassen van een korte aandruktijd is de rollenpers. De rollenpers maakt een snelle verwerking mogelijk, wat uiteindelijk het productieproces versneld. De perssystemen van Maan Engineering zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar en kunnen zowel inline als offline worden ingezet.
 

Meer weten?

Meer informatie ontvangen over de onze Sheet-2-Sheet oplossingen? Laat hier uw gegevens achter.
Meer weten?

Meer informatie ontvangen over de onze Sheet-2-Sheet oplossingen? Laat hier uw gegevens achter.