OVER MAAN ENGINEERING

Maan Engineering ontwikkelt en produceert hoogwaardige release & adhesive equipment voor de wereldwijde label printing industry. Stuk voor stuk innovatieve oplossingen die bijdragen aan het onderscheidend vermogen en de productiviteit van labelproducenten, en die zichtbaar worden in een hoogwaardig eindproduct. 

Innovatief en slim

De slimme oplossingen van Maan bieden labelproducenten volop kansen om eigen coating technieken toe te passen. Ze maken de productie mogelijk van eigen laminaatmateriaal en speciale labels zoals linerless etiketten, clear-2-clear labels, multilayer etiketten en bandenetiketten. De nieuwste toevoeging aan het assortiment is de innovatieve hybride technologie waarmee labelproducenten laminaat en linerless kunnen produceren op één enkele machine. En dat bij een omsteltijd van slechts vijftien minuten! 

Hoogwaardig en betrouwbaar
Maan Engineering is al twintig jaar specialist in Coating & Converting Equipment en weet welke eisen de markt stelt aan het eindproduct. Dit leidt tot machines en labelmaterialen die perfect aansluiten bij de vraag van de labelproducent, namelijk machines van hoge kwaliteit die zorgen voor een constant en stabiel productieproces. En daarmee ook voor hoge productiviteit en hoogwaardige output: het beste labelmateriaal.

Gebruiksvriendelijk en toekomstgericht
Het Hotmelt Coating Station en het Silicone Coating Station kunnen stand-alone worden ingezet, maar ook als basis voor bijvoorbeeld de Linerless Coating Line, Lamination Coating Line en de Hotmelt Coating Line. In samenwerking met vaste internationale partners kan de coating equipment in uitgebreide print- en converting lines worden ingepast. Data en live monitoring zijn een must in de markt en vormen dan ook een belangrijk onderdeel van onze machines. Dit maakt het mogelijk de ROI voortdurend te monitoren. De gebruiksvriendelijke bediening stelt elke operator in staat het productieproces te optimaliseren voor het allerbeste resultaat.
Bij Maan Engineering draait alles om de klant, het proces en een optimaal eindproduct. Niet voor niets is ons motto: Your label, our starting point.