Maan Engineering

Vacatures

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.


Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen. 

Binnen onze divisie Engineering is een vacature ontstaan.
Maan Engineering vertaalt vanuit een gestandaardiseerd basisassortiment een klant specifieke oplossing. De machines worden geconfigureerd vanuit een basisassortiment en kunnen indien gewenst voorzien worden van klant specifieke oplossingen. Dit komt voort uit dat onze machines steeds vaker geïntegreerd worden in complete productielijnen.
Naast het gestandaardiseerd assortiment zijn er projectorders waarbij een compleet nieuwe klant specifieke oplossing wordt ontwikkeld en geleverd.
Wij begeleiden projecten van de ontwerpfase tot aan de eindfase, dit is inclusief het verlenen van service na oplevering van de machines.

Ben jij het visitekaartje van Maan Engineering en ben jij pas tevreden als onze klant het is dan zijn wij op zoek naar jou:

 

Service Engineer met gevoel voor detail 

40 uur per week


Wat ga je doen?

Inventariseren, sleutelen, testen, als dat zaken zijn waarvan jij het leuk vindt je de hele dag mee bezig te houden dan is dit jouw baan. Je houd je bezig met het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden van onze coating equipements op locatie bij onze klanten, daarnaast ben je tevens verantwoordelijk voor het installeren en het in bedrijf stellen hiervan. Je moet wel van avontuur houden want onze klantenkring bevindt zich over de hele wereld en dan ben je veelal op jezelf aangewezen. Soms word je daarin ook vergezeld door een collega monteur. Naast deze werkzaamheden adviseer je de klanten op het gebied van training, onderhoud en gebruik van onze coating equipements. Wanneer je niet op pad bent werk je intern bij Maan Engineering aan diverse projecten. 
 

WIJ ZOEKEN

Heb jij een afgeronde opleiding op MBO niveau in de richting Mechatronica, Elektrotechniek of vergelijkbaar, dan is dat een goede basis voor het uitvoeren van deze functie. Heb je tevens goede kennis van PLC programmatuur (siemens) en heb je ervaring met storing zoeken in Software en I/O checks dan zijn we daar extra blij mee. Jij bent iemand die het niet spannend vindt om alleen op pad te gaan en kunt bouwen op je ervaring zodat je bij complicaties in het proces niet gelijk bij de pakken neer gaat zitten maar juist de creativiteit in jou naar boven komt. Je houdt overzicht en probeert ter plekke een oplossing te zoeken en weet je hulp te vinden bij collega’s. Jouw missie is geslaagd wanneer de klant tevreden is over de installatie van zijn machine er productie gedraaid kan worden. 
 

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0613478301.