Samenwerking tussen Maan Engineering en Axel Wirth Maschinen 25 May 2019

Samenwerking tussen Maan Engineering en Axel Wirth Maschinen

Van 27 mei tot en met 31 mei 2019 neemt Maan Engineering, met haar Coating Equipment voor de Building & Construction Industry, deel aan de LIGNA beurs in Hannover. Axel Wirth Maschinen GmbH, de nieuwe partner van Maan Engineering voor de Duitse markt, is ook aanwezig op de LIGNA. De beurs in Hannover is het begin van een mooie samenwerking tussen de twee bedrijven.

Samenwerken met distributeur
Het familiebedrijf Axel Wirth Maschinen GmbH is in 1986 opgericht. Het bedrijf ontwikkelt en produceert koudlijm coaters, gebaseerd op de wensen van de klant. Vanaf nu zal het bedrijf ook de Coating Equipment van Maan Engineering onder de aandacht brengen in de Duitstalige landen.  Axel Wirth Maschinen GmbH zal ook de nieuwe service en trainingspartners zijn voor Maan Engineering in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Maan Engineering kiest voor een actief distributeursschap om haar markt internationaal te vergroten. Deze samenwerking met Axel Wirth is de eerste stap.

Coating Equipment Maan Engineering
Maan Engineering levert 2 standaard assortimenten Coating Equipment. Een van deze assortimenten is gericht op de label industrie, de andere op de Building & Construction Industry. Voor de Building & Construction Industry levert Maan Engineering Coating  Equipment voor het verlijmen van vlakke panelen, voor o.a. deuren, vloeren, en sandwichpanelen. De basis van het assortiment wordt gevormd door de Drum Melter, Roller Coater en Rotary Laminating Press.

Beurs Ligna 2019
In de laatste week van mei in 2019 vindt één van de grootste beurzen plaats op het gebied van houtbewerking. Dit is de Ligna in Hannover. Deze beurs trekt jaarlijks ruim 90.000 bezoekers, verdeeld over 5 dagen. Maan Engineering heeft gekozen voor deze beurs om het partnerschap tussen het bedrijf en Axel Wirth Maschinen af te trappen. Daarnaast wil Maan Engineering het bedrijf al kenbaar maken in Duitsland door deze beursdeelname.