Samenwerking met EMT belangrijk voor VS strategie Maan Engineering 21 Sep 2016

Samenwerking met EMT belangrijk voor VS strategie Maan Engineering

Aan de vooravond van de LabelExpo Chicago 2016, hebben Maan Engineering en EMT international de intentie uitgesproken voor een strategische samenwerking in de VS.. EMT International (CEO: Paul Raucher) en Maan Engineering (Managing Director: Bart Oude Wesselink) zijn een samenwerking overeengekomen voor een gezamenlijke strategische aanpak voor de Amerikaanse markt. Deze samenwerking is de volgende stap in de VS strategie van Maan Engineering. Deze strategie is 18 maanden geleden gestart met het aantrekken van een exclusieve agent voor Noord Amerika, Yves Lafointaine.


Linerless labels en laminaten in the VS

Het vastleggen van Yves Lafontaine was voor Maan Engineering de juiste stap naar de Amerikaanse markt. De laatste 18 maanden heeft Yves Lafontaine het merk Maan Engineering en de gerelateerde technieken naar de Amerikaanse markt gebracht. Dit heeft geresulteerd in verschillende aanvragen voor Maan's Silicone en Hotmelt machines, in het bijzonder voor de linerless en laminaat markt. Om de hoge kwaliteitsstandaard en perfecte service ook in de VS waar te kunnen maken is een samenwerking met EMT erg belangrijk voor Maan Engineering.


EMT International

EMT International ontwikkeld en produceert finishing apparatuur. De eerste servo aangedreven machines draaien vandaag de dag nog steeds, met inmiddels, na 18 jaar, een snelheid van 300 fpm. EMT international heeft over de hele wereld haar apparatuur inline geïntegreerd met de toonaangevende lijnen van de bekende OEM markt.


Maan Engineering

Maan Engineering is gespecialiseerd in de ontwikkelend, productie en integratie van silicone en lijm aanbreng systemen. De kracht van Maan Engineering ligt op het gebied van precisie, dunnen lagen full zone of patroon coating.