Praktijk gericht Linerless Seminar in November 19 Oct 2016

Praktijk gericht Linerless Seminar in November

Maan Seminars organiseert op 30 november en 1 december 2016 de eerste editie van het Linerless Seminar. Het evenement wordt georganiseerd in Raalte. Het belangrijkste doel van het seminar is antwoord te geven op alle vragen rondom de linerless markt, linerless materialen en de apparatuur die nodig is om linerless te produceren en te verwerken. Naast een lezingenprogramma wordt er gedurende de twee dagen ook een mini-expositie gehouden met toeleveranciers aan de linerless industrie. Ook  zullen alle materialen en benodigde apparatuur om linerless labels te verwerken live worden gedemonstreerd tijdens het seminar. 

Lezingenprogramma en partners
Het Linerless Seminar wordt onder ander ondersteund door AWA, Evonik Industries, Kanzan Paper, AB Graphic en  Digi systems. Meerdere organisaties zullen zich binnenkort officieel aansluiten. Een aantal van deze toonaangevende partijen in de linerless industrie verzorgen lezingen over de laatste ontwikkelingen rondom linerless. Daarnaast verzorgen Maan Engineering, AB Graphic en een aantal applicator leveranciers een live demonstratie met alle benodigde apparatuur om linerless te kunnen produceren en verwerken.

Aanmelden
Maan Seminars vraagt, voor dit full-service seminar, inclusief hotelovernachting, een bijdrage van €150,00 per persoon. Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via de website www.linerless-seminar.com. Op deze website is alle praktische informatie over het seminar te vinden. 

Contactinformatie
Contactpersoon: Annelie Jansen
Emailadres: seminars@maangroup.nl
Telefoonnummer: 0630722447
www.linerless-seminar.com