Nieuwste cijfers linerless markt exclusief gepresenteerd tijdens Linerless Seminar 11 Nov 2016

Nieuwste cijfers linerless markt exclusief gepresenteerd tijdens Linerless Seminar

Op 30 november en 1 december 2016 vindt de eerste editie van het linerless Seminar plaats in Raalte. Jos de Vries van AWA zal tijdens het seminar optreden als dagvoorzitter. Aan het begin van het seminar komt Jos de Vries zelf met een primeur. Hij zal de meest recente (voorlopige) cijfers van AWA rondom de linerless markt presenteren. Het volledige lezingen programma is bekend gemaakt op de website van het Linerless Seminar (www.linerless-seminar.com). Evonik, Henkel, KANZAN, Arca Systems, Maan Engineering, Contact BV en AB Graphics zullen alle facetten rondom het linerless label uitdiepen tijdens dit lezingen programma.

Breed gedragen
Het Linerless Seminar wordt binnen de label industrie breed gedragen. De bedrijven AWA, MPS, Evonik Industries, KANZAN, Henkel, Maan Engineering en AB Graphics hebben hun naam inmiddels verbonden aan het seminar. Daarnaast zijn er inmiddels 25 grote Europese labelprinters die zich als bezoekers hebben aangemeld voor het seminar. Het seminar wordt gecompleteerd door de deelnemers aan de mini expositie. Op dit moment wordt deze expo vormgegeven door Digi Systems, Eukalin, IST, Vetaphone en VM Vision.

Lezingenprogramma
Naast ruimte voor expositie, netwerken en demonstratie komt de inhoudelijke kant van het seminar sterk naar voren in het lezingenprogramma. Dit lezingenprogramma wordt begeleid door dagvoorzitter Jos de Vries. Jos de Vries heeft zelf een primeur met de presentatie van de meest actuele voorlopige marktcijfers van AWA rondom de linerless industrie. Daarnaast geeft hij de ruimte aan materiaal leveranciers Henkel (adhesive), Evonik (Silicone) en Kanzan (Paper) om de theoretische kant achter de kwaliteit en werking van het linerless label goed onder de loep te nemen. Deze theoretische inhoud op dag 1, wordt tijdens dag 2 van het seminar praktisch ingevuld door presentaties van equipment leveranciers Maan Engineering, AB Graphics, Contact BV en Arca systems.