AWA, Evonik, Henkel, Kanzan en Arca op lezingenprogramma Linerless Seminar 27 Oct 2016

AWA, Evonik, Henkel, Kanzan en Arca op lezingenprogramma Linerless Seminar

Het programma van het linerless seminar 2016 in Raalte krijgt steeds meer vorm. Het seminar wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren AWA, MPS, Evonik Industries, Kanzan Paper, Henkel Maan Engineering and ABGraphics. Deze partijen exposeren op de mini-expositie tijdens het seminar. Op dit moment wordt deze expo verder ingevuld door Digi Systems, Eukalin, IST en VM Vision. Onderhandelingen met meerdere andere toeleveranciers aan de linerless industrie zullen binnenkort nog meerdere toonaangevende exposanten opleveren.

Lezingenprogramma
Naast ruimte voor expositie, netwerken en demonstratie komt de inhoudelijke kant van het seminar sterk naar voren in het lezingenprogramma. Dit lezingenprogramma wordt begeleid door dagvoorzitter Jos de Vries. Jos de Vries heeft zelf een primeur met de presentatie van de meest actuele marktcijfers rondom de linerless industrie. Daarnaast geeft hij de ruimte aan materiaalleveranciers Henkel (adhesive), Evonik (Silicones) en Kanzan (Paper) om de theoretische kant achter de kwaliteit en werking van het linerless label goed onder de loep te nemen. Deze theoretische inhoud op dag 1, wordt tijdens dag 2 van het seminar praktisch ingevuld door presentaties van equipment leveranciers Maan Engineering, ABGraphics en Arca systems. 

Interesse in het linerless seminar? Reserveer dan snel uw plaats via www.linerless-http://www.linerless-seminar.com/sign-up-1