Maan R&D

Vacatures

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.


Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen. 

Voor onze afdeling Maan Research & Development, een afdeling bestaande uit 8 medewerkers waar innovatie, onderzoek en ontwikkeling centraal staan, zijn wij op zoek naar een:

 

Test Engineer R&D

32 - 40 uur per week


Wat ga je doen?

Als Test Engineer maak jij als specialist onderdeel uit van een multidisciplinair team wat zich bezig houdt met onderzoek en ontwikkeling ten behoeve van de producten en machines van onze verschillende disciplines. Jouw bijdrage richt zich voornamelijk op het beantwoorden van natuurkundige – en technische vraagstukken. Daarnaast willen wij jouw specialistische kennis graag inzetten op het verder door ontwikkelen van onze bestaande producten en word je tevens ingezet bij modificaties en reparaties van apparatuur. Tevens houd je je bezig met eigen innovaties binnen de afdeling R&D. Na de testfase verwachten wij dat jij kunt zorgdragen voor een correct onderzoeksrapport en dat alle informatie goed geborgd wordt in onze organisatie.  
 

WAT BReng je Mee?

Na het afronden van je HBO opleiding in de richting van Technische Natuurkunde heb je bij voorkeur reeds ervaring opgedaan als Test Engineer. Vanuit jouw natuurlijke interesse voor het onderzoeken van gedragingen van producten en machines kom je met een gedegen advies zodat de divisie die jouw hulp heeft ingeschakeld weer verder kan. Voor je onderzoek maak je gebruik van diverse soorten meetapparatuur, waaronder een thermische en high speed camera. Je zult ook ondersteuning gaan bieden op het gebied van lasertechnologie. Mocht je hier al ervaring in hebben dan is dat een pré, evenals kennis van Labview. Je bent analytisch sterk ontwikkeld met oog voor detail, resultaat en collega’s moeten kunnen vertrouwen op jouw resultaten. Qua persoonlijkheid ben je enthousiast, overtuigend en kun je goed samenwerken. 
 

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden en kun je bovenstaande vragen met ja beantwoorden, stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0613478301