Maan Engineering

Projectleider Engineering met pit!

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.


Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen. 

Binnen onze divisie Engineering is een vacature ontstaan.
Maan Engineering vertaalt vanuit een gestandaardiseerd basisassortiment een klant specifieke oplossing. De machines worden geconfigureerd vanuit een basisassortiment en kunnen indien gewenst voorzien worden van klant specifieke oplossingen. Dit komt voort uit dat onze machines steeds vaker geïntegreerd worden in complete productielijnen.
Naast het gestandaardiseerd assortiment zijn er projectorders waarbij een compleet nieuwe klant specifieke oplossing wordt ontwikkeld en geleverd.
Wij begeleiden projecten van de ontwerpfase tot aan de eindfase, dit is inclusief het verlenen van service na oplevering van de machines.

Om onze (inter)nationale projecten commercieel technisch naar de gewenste oplevering te begeleiden zijn wij op zoek naar een:

 

Projectleider Engineering met pit!

40 uur per week


Wat ga je doen?

Jij voelt je als een vis in het water wanneer je de regie hebt over de door jouw georganiseerde en gecoördineerde projecten. Doordat jij je verantwoordelijk voelt vanaf ontwerp tot oplevering gebeurt dit op een overzichtelijke en efficiënte manier. Je hebt je zaken op orde zodat je het management te allen tijde van de financiële voortgang op de hoogte kan brengen en je de projecten conform specificaties oplevert. Je houdt je opdrachtgevers graag op de hoogte van de status van het project en zorgt daarmee voor de investering in een langdurige relatie met de opdrachtgever. De ontwikkelingen in de techniek staan nooit stil en daarom denk je proactief mee voor verdere optimalisatie van onze programma’s op strategisch niveau.
 

WIJ ZOEKEN

Heb je een opleiding op HBO niveau afgerond in een technische richting, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde en aangevuld met een paar jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in de maakindustrie, dan is dit een goede basis om bovenstaande functie uit te kunnen voeren. Door deze ervaring weet je dat je organisatorisch en commercieel goed onderlegd moet zijn. Daarnaast vind jij het belangrijk om de regie te behouden en weet je je collega’s maar ook je opdrachtgever op een onderbouwde en prettige manier te informeren, overtuigen en te enthousiasmeren.
Je bent oprecht geïnteresseerd in je opdrachtgevers en bent daarom bereid, indien nodig, deze zowel nationaal als internationaal te bezoeken.
 

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0613478301.