Vacature: Junior magazijnmedewerker

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Engineering, Maan Special Products en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt en met een eigen strategie, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie. Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling, HRM, marketing en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.


Waarom werken bij Maan?

Wij zijn een bevlogen en vooral betrokken bedrijf dat volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde. Iedereen streeft vanuit zijn divisie hetzelfde doel na met respect voor ieders kwaliteit en handelen. Transparantie, eigen verantwoordelijkheid en ondernemingsvrijheid zijn typerende woorden die de cultuur binnen Maan kenmerken. Door het creëren van optimale samenwerking tussen de divisies werken we gezamenlijk aan het verwezenlijken van onze droom met daarnaast ruimte om jezelf volop te ontwikkelen. 

Voor Maan Engineering, onze werkmaatschappij waar hoogwaardige coating & converting equipment wordt ontwikkelt voor de wereldwijde label printing industry, zijn wij op zoek naar:

 

JUNIOR MAGAZIJNMEDEWERKER

40 uur per week


Wat ga je doen?

Vanwege uitbreiding en ons streven naar het continu verbeteren van de kwaliteit en de efficiëntie van onze processen zoeken wij een junior magazijnmedewerker. Als junior magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het aannemen en in het magazijn verwerken van bestelde goederen en de administratieve verwerking hiervan in een geautomatiseerd voorraadbeheersysteem. Verder verzorg je de controle van binnenkomende goederen op hoeveelheid, kwaliteit en juistheid. Ook het picken van orders t.b.v. de montage behoord tot je takenpakket. Werkzaamheden in de montage en ondersteunende werkzaamheden op het bedrijfsbureau zullen ook soms deel uit maken van jouw takenpakket.
 

Ben jij

  • iemand met minimaal VMBO werk- en denkniveau?
  • iemand die een sterke affiniteit heeft met machinebouw?
  • in bezit van heftruckcertificaat of bereid deze te halen?
  • in bezit van rijbewijs B?
  • netjes en kun je gestructureerd werken?
  • iemand die weet van aanpakken?
  • actief, enthousiast en overtuigend, daarmee dus iemand die mee denkt met de processen en met verbetervoorstellen komt?
 

Is dit jouw baan?

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en CV door aan solliciteren@maan-group.com. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Jacquelien Stoker (afdeling HRM) via 0613478301.